VOER HIER UW SLOGAN IN

Je wilt graag meer informatie, hebt een vraag aan ons of wilt graag ondersteund worden? Dan kun je op diverse manieren contact met ons opnemen.


Contactformulier
Bij voorkeur vragen we je om het contactformulier in te vullen. Je hoeft de hulpvraag niet heel uitgebreid te omschrijven maar het kan ons helpen jou weer te helpen. Misschien is jouw vraag juist juridisch van aard of heb je momenteel meer behoefte aan een lotgenoot. Als je vooraf al een klein beetje informatie over je situatie kunt geven dan helpt het ons om de juiste ondersteuner voor je vraag te vinden. Wanneer je al weet dat je onze ondersteuning voor een langere periode wilt inschakelen dan kun je dat ook aangeven.
Klik hier voor het invullen van het contactformulier.


Wanneer je het formulier verzonden hebt nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Meestal doen we dit nog dezelfde dag maar soms lukt dat niet. Er wordt altijd binnen vijf dagen contact met je opgenomen.  

Telefonisch
Ouders en Jeugdzorg is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00uur en 17.00uur. Op vrijdag zijn we bereikbaar tussen 09.00uur en 14.00uur. Wanneer het niet lukt om de telefoon te beantwoorden dan vragen we je om een bericht achter te laten. Vergeet niet je telefoonnummer erbij te vermelden. 

T: 085-8771250 

Facebook-chat
Vind je het fijner om eerst via de chat in contact met ons te komen? Dan kan dat natuurlijk! We proberen je zo snel mogelijk te antwoorden.

Klik hier voor de Facebook-chat.